2016.09.09.

Lehetőség Varsóban

14. alkalommal rendezik meg a régió legnagyobb franchise vásárát. Egyedülálló lehetőség a lengyelországi terjeszkedéshez a magyar márkák számára is.

Október 13-15. között immár tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre Közép és Kelet Európa legnagyobb franchise kiállítása a lengyel fővárosban. A varsói Franchise Expo 2016 egyedülálló lehetőséget kínál azoknak a magyarországi vállalkozóknak, cégeknek és befektetőknek, akik egy franchise licence megvásárlásán és hazai bevezetésén gondolkoznak, valamint azoknak a hálózatoknak is, amelyek a lengyel piacon fejlesztenék márkájukat.

Franchise Forum @Franchise Expo 2015 Fotó PROFIT system

A Franchise Expo 2016 rendezvény egy sor ingyenes képzési programot is kínál. A Franchise Fórum keretében a látogatók kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt, franchise és kapcsolódó ágazati szakértőktől kérdezhetnek, bővíthetik ismereteiket a hálózat- és vállalkozásfejlesztésről, márkaépítésről.

A franchise expóra kilátogatók három napon keresztül találkozhatnak sikeres franchise hálózatok képviselőivel, és választhatják ki a számukra leginkább megfelelő üzleti koncepciót. A vásáron több mint 150 kiállító vesz részt, melyek közül sokan a magyar piacon is aktívak (mint például a Burger King, a Coffeeshop Company, a Curves, a SPAR vagy a Duna House csoport által nemrég felvásárolt Metrohouse), vagy Magyarországon is elérhető franchise ajánlatuk. Utóbbira példa a hét feltörekvő és jól ismert amerikai gasztro-márka (mint a Dairy Queen vagy Denny’s), valamint egy trambulin-park hálózat régiós fejlesztéséért felelős EGS vállalat is, melynek képviselői a magyarországi érdeklődőket is szívesen fogadják kiállítói standjuknál. A franchise vásár évek óta több mint 7 000 olyan látogatót vonz, akik üzletüket, vállalkozásukat fejlesztenék, esetleg új befektetési lehetőséget keresnek.

Azonban a Franchise Expo 2016 nemcsak jelenlegi és jövőbeli vállalkozóknak szól, hanem egy sokkal szélesebb közönségnek: azoknak, akik kíváncsiak az üzleti élet legújabb nemzetközi és lokális trendjeire. A franchise iránt érdeklődő vállalkozók találkozhatnak az ágazat prominens személyiségeivel, személyes megbeszélések keretében kérhetik ki tanácsukat, véleményüket egy-egy konkrét problémával kapcsolatban. Emellett, a Franchise Fórum keretein belül a látogatók kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt, franchise és kapcsolódó ágazati szakértőktől kérdezhetnek, bővíthetik ismereteiket a hálózat- és vállalkozásfejlesztésről, márkaépítésről, üzletvezetésről.

Franchise Expo 2015

A kiállítás fő szervezője a PROFIT system, Közép-Kelet Európa vezető franchise tanácsadója, és kiadója – több más franchise hírportál, magazin és szaklap mellett – a Franchising.hu franchise portálnak is. A Franchising.hu képviselői szintén részt vesznek a rendezvényen, ezzel is támogatva a magyar kiállítókat és látogatókat. A PROFIT system szervezésében a franchise expó novemberben a Cseh Köztársaság felé veszi az irányt, a sorozat következő állomása a prágai Franchising Fair 2016.

A varsói Franchise Expo 2016 a Kultúra és Tudomány Palotában kerül megrendezésre, parkolási lehetőség biztosított. A franchise kiállítás 10:00 és 17:00 óra között látogatható október 13-án és 14-én, míg 15-én 15:00 órakor ér véget a háromnapos ”franchise-fiesta”. További információkért, kérjük keresse szerkesztőségünket; a folyamatosan frissülő kiállítói listát is tartalmazó részletes programról a rendezvény honlapján tájékozódhat.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank