Az AmRest lett a Pizza Hut régiós mester partnere

Mester franchise partnerként az AmRest Magyarországon, Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában és Bulgáriában nyithat Pizza Hut éttermeket, valamint értékesíthet franchise jogokat további egységek nyitásához és üzemeltetéséhez.
Hétfő
2016.08.22.
8 országban, köztük Magyarországon nyithat éttermeket és értékesíthet egyéni franchise jogokat a vállalat.
 

A Pizza Hut pizzérialánccal augusztus 15-én megkötött (és október elsejével hatályba lépő) mester franchise megállapodással erősíti tovább jelenlétét Közép és Kelet Európában a régió legnagyobb étteremoperátora, a lengyelországi székhelyű AmRest. A franchise szerződés értelmében az AmRest – a saját tulajdonú és üzemeltetésű Pizza Hut egységek mellett – további franchise jogokat is értékesíthet egyéni franchise partnereknek összesen nyolc országban, köztük Magyarországon. A tervek 300 új étterem megnyitásáról szólnak a következő 5 évben.

A mester franchise jogok birtokában az AmRest értékesíthet egyéni (single) franchise licenceket Pizza Hut Express és Pizza Hut Delivery éttermek üzemeltetéséhez, miközben a vállalat maga is fog nyitni egységeket. „A mester franchise jogok megszerzése egy olyan mérföldkő az AmRest életében, ami segítségünkre lesz növekedésünk jelentős felgyorsításában az európai piacokon, valamint a vállalat pozíciójának megerősítésében a gyorsétkeztetési szegmensben” – mondta el Wojciech Mroczynski igazgatósági tag. AmRest-kötelékben jelenleg 78 Pizza Hut étterem működik Lengyelországban, Oroszországban és Magyarországon – hazánkban két pizzériával van jelen a márka.

A Pizza Hut, amely több mint 700 étteremmel rendelkezik az öreg kontinens 24 országában, szintén bizakodó a régiós hálózatfejlesztés jövőjét illetően. „Örülünk az Amrest-tel való kapcsolatunk és együttműködésünk szorosabbra fűzésének és a gyors közép-kelet-európai fejlesztésekhez vezető ajtók kitárásának” – nyilatkozta Natalia Barsegiyan, a Pizza Hut Europe ügyvezető igazgatója. „Az AmRest szakértelme és Pizza Hut étteremoperátorként szerzett tapasztalata segítségünkre lesz abban, hogy márkánkat többmillió új vásárló számára tegyük elérhetővé, akik jelenleg még nem férnek hozzá termékeinkhez.

Az AmRest története egyébként pont egy Pizza Hut étterem megnyitásával kezdődött 1993-ban, a lengyelországi Wroclaw városában. Azóta a vállalat Közép és Kelet Európa legnagyobb független étteremoperátorává nőtte ki magát, hálózatában jelenleg több mint 1000 éttermet és kávézót üzemeltet 13 országban. Az AmRest portfóliót a Pizza Hut mellett olyan globális márkák alkotják, mint a KFC, a Burger King, a Starbucks vagy a vállalat saját márkája a La Tagliatella.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.