2016.08.13.

Franchise átadók következő generációja

Tavaly is volt magyar érdekeltség a fiatal vállalkozóknak szóló NextGen megmérettetésen. Az idei évben még szeptember végéig lehet pályázni.

A nemzetközi NextGen verseny olyan fiatal vállalkozóknak szól, akik a franchise ágazatban keresnek karrier- és üzleti lehetőséget. A megmérettetés keretében 20 kiemelkedő fiatal vállalkozót választanak ki, akikben leginkább megvan a felemelkedés lehetősége – a díjjal járó és a világ legjobb üzletvezetői által biztosított mentorálás és támogatás segítségével. Pályázhat minden olyan 21 és 35 év közötti vállalkozó, aki 1-5 éve működik ágazatában, és rendelkezik potenciállal egy franchise rendszer kialakításához vagy fejlesztéséhez üzleti koncepciója köré.

NextGen in Franchising díjazottak Fotó NextGen in Franchising

A pályázatok benyújtására 2016. szeptember 30-ig van lehetőség, a győzteseket november elején értesítik. Ők részt vesznek a 2017. január végén megrendezésre kerülő éves IFA (Nemzetközi Franchise Szövetség) konvencióján Las Vegasban.

A NextGen díjak keretében a kiválasztott 20 fiatal vállalkozó számára a rendezők fedezik a franchise konvención való részvétellel járó költségeket. Emellett a győztesek részt vehetnek a kétnapos, a vállalkozók következő generációjának szóló oktató és hálózatépítő NextGen in Franchising Summit programban, valamint egy 90 napos ösztönző-programban piacvezető vállalatok képviselőivel. Minden nyertesnek lehetősége van további készpénzdíjas nyereményekért is versenybe szállni a Franshark megmérettetésem, de biztosítanak nekik széleskörű média-megjelenést, valamint közvetlen és személyes kapcsolatfelvételi lehetőséget vezető franchise rendszergazdákhoz, átvevőkhöz, beszállítókhoz és fiatal vállalkozókhoz egyaránt.

Az előző évi nyertesek között volt Varga Vivien, a Stilianos babuszoda franchise alapítója, illetve a Dolce Dance tánciskola hálózatot is beválasztották a világ 50 legígéretesebb induló franchise koncepciója közé. Érdekesség, hogy Vivien nemcsak Magyarországot, de – horvátországi díjazott-társával, egy sírhelyek karbantartására szakosodott franchise rendszer tulajdonosával, Elizabeta Planinic vállalkozóval közösen – egész Európát is képviselte a legjobb húszas mezőnyben.

Egy korábbi interjúban Vivien a verseny kapcsán megjegyezte, hogy „Nagyon nagy elismerés ez, hiszen az egész világon húsz embert választanak ki erre a megmérettetésre és továbbképzésre, így számunkra már ez is hatalmas siker. Felfedezték a Stilianos koncepcióban azt az egyediséget és innovációt, amit próbálunk hangsúlyozni, és ami által azt gondolom, egy új színt vittünk a franchise piacba is.” Az üzletasszony hozzátette, a megmérettetés rendkívül pozitív hatással van a vállalkozás fejlődésére. „Reméljük, hogy a NextGen által még tapasztaltabb franchise rendszergazdák lehetünk. Vállalkozásunk az elmúlt években nagyon dinamikusan fejlődött. Szeretnénk, hogy külföldön is nagyobb hírnévre tegyünk szert, és világszerte megismerjék a Stilianos márkanevet.

Akik szívesen megmérettetnék magukat, üzleti koncepciójukat és franchise rendszerüket a NextGen versenyében, a verseny honlapján regisztrálhatnak és nyújthatják be pályázatukat.

Franchise átadók következő generációja

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank