2016.08.01.

Folytatódó hálózatfejlesztés

Újabb mérföldkőhöz érkezett hazánk első önkiszolgáló mosodaláncának terjeszkedése – Sopronban megnyílt a Bubbles első franchise üzlete.

A magyar tulajdonú vállalkozás, a Bubbles International Zrt. 2011-ben nyitotta meg Magyarország első nonstop önkiszolgáló mosodáját. Gyorsan népszerűvé tették a korábban csak amerikai filmekből ismert közösségi mosást, olyannyira, hogy harmincegyedik üzletüket nyitották meg a napokban Sopronban. Ám a Selmeci utcai mosoda a Bubbles történetében is úttörő: ez ugyanis a cég első franchise-üzlete.

Bubbles nonstop önkiszolgáló mosoda, Sopron Fotó Bubbles

A közösségi mosoda megnyitóján részt vett Megyeri Gábor, a franchise rendszergazda Bubbles International Zrt. vezérigazgatója, valamint Horváth István, a franchise partner H és H mosoda Kft. vezérigazgatója.

A Bubbles önkiszolgáló mosodákban a nagyméretű professzionális mosó- és szárítógépekkel gyerekjáték akár több zsáknyi szennyes vagy más egyéb nagyméretű takaró, paplan, kanapéhuzat mosása és szárítása. Mosószert sem kell hozni, a gépek a kiválasztott programok alapján automatikusan adagolják azokat a megfelelő összetételben” – ismertette a berendezéseket Megyeri Gábor vezérigazgató. A személyzet nélküli üzletek non-stop nyitva tartással várják a vendégeket, ahol szükség esetén a segítséget és az időszaki ellenőrzést távmenedzseléssel oldják meg az üzemeltetők. A vendégélményről olyan kiegészítő szolgáltatások is gondoskodnak, mint az olvasósarok, a gyereksarok vagy az ingyenes wifi.

Horváth István, a Bubbles első franchise partnere testvérével együtt vágott bele a vállalkozásba, és mint elmondta, őt hamar meggyőzte a koncepció. „A mosoda ötlete megvolt, amikor elkezdtem tájékozódni, gyorsan megtaláltam a céget. Nem is keresgéltem tovább, hiszen jobb partnert nem találhattam volna” – avatott be az eredetileg informatikus Horváth István. A megyében így már két Bubbles önkiszolgáló mosoda működik, a győri üzlet néhány hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit.

A Bubbles elsősorban olyan vállalkozókat keres a mosodatulajdonos és -üzemeltető franchise partnerek személyében, akik elhivatottak az üzleti koncepció iránt, valamint képesek az üzleti és hálózati sztenderdeknek megfelelő működésre. Egy Bubbles mosoda megnyitása nagyjából 22–27 millió forintos beruházást igényel, amely tartalmazza az üzlet teljes kialakítását, felszerelését és a franchise belépési díjat.

A Bubbles franchise központ pedig kezdeti és folyamatos támogatást – képzéseket, egységes alapanyag beszerzést, modern üzemeltetési lehetőséget, standardizált folyamatokat és háttérszervizt, IT és biztonsági rendszert, országos marketing aktivitást, valamint folyamatos fejlesztéseket – is biztosít a hálózat tagjai számára.

Folytatódó hálózatfejlesztés

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank