2016.07.13.

Tovább nő az osztrák franchise vásár

Az idei bécsi expó egyik újdonsága a nemzetközi fókusz, minden eddiginél több kiállító érkezhet a környező országokból.

November 4-5. között immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Osztrák Franchise Kiállítás, melynek ezúttal is a fővárosi „Wiener Stadthalle” ad otthont. Az Osztrák Franchise Szövetség és az Osztrák Kereskedelmi kamara idén is partnerei a rendezvénynek, és az őszi franchise kiállítást szervező Cox Orange ügynökség várakozási szerint a korábbi éveknél is több franchise átadó fog érkezni Bécsbe a környező országokból, köztük Magyarországról. A kiállítók növekvő számának és nemzetközibb összetételének köszönhetően pedig még több – nagyrészt befektetni és vállalkozni vágyó – látogatónak lesz vonzó a rendezvény.

Osztrák Franchise Kiállítás, Bécs Fotó Franchise Messe Wien

Ausztria egyetlen franchise expója már 2014-ben is több mint 40 kiállító franchise hálózatot vonzott és további 20 vállalatnak biztosított bemutatkozási lehetőséget. A kiállításon több mint 1300 látogató vett részt, akik 69 százaléka kifejezetten egy franchise koncepció megvásárlásának szándékával érkezett.

Az idei évben először, a bécsi franchise expó együttműködő partnere az Enterprise Europe Network is. A 600 tagintézményt összefogó hálózat az európai kis- és középvállalkozások (kkv-k) nemzetközi kapcsolatainak bővítését, valamint a közös piac kínálta lehetőségek megismerését segíti.

A bécsi franchise kiállítás meglévő és új franchise átvevőket és átadókat szólít meg, és elsősorban azokat célozza meg, akik érdekeltek saját vállalkozásuk elindításában. „Idén is biztosítunk olyan kommunikációs platformot, ahol a vállalatok és látogatók megoszthatják üzleti ötletüket és projektjeiket. Ez egy remek lehetőség sok látogató számára, hogy új perspektívából tekinthessenek a vállalkozásindításra” – mondta el Carina Felzmann, a Cox Orange ügynökség igazgatója.

Az Osztrák Franchsie Szövetség elnöke, Barbara Rolinek elmondta, hogy a franchise ágazatban rengeteg potenciál van Ausztriában, ami igazolja a franchise kiállítás létjogosultságát. „Legújabb felméréseink azt mutatják, hogy a franchise ágazat továbbra is növekszik. Az összes franchise hálózat 75 százaléka számít értékesítési árbevételének emelkedésére az idei évben, 71 százalékuk pedig a franchise partnerek és egységek számának növekedésére. Ez pedig egy kiváló kiindulópont az Osztrák Franchise Kiállítás számára. És – annak köszönhetően, hogy a franchise hálózatok 51 százaléka nemzetközi szinten működik – az idei expó európai fókusza remek lehetőség a sikerre.

További információk és jelentkezési, regisztrációs lehetőség a kiállítás honlapján.

Tovább nő az osztrák franchise vásár

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank