2016.06.08.

Még talán sose volt ilyen népszerű a matek

Alacsony befektetéssel és rugalmas kondíciókkal várja a saját iskolában gondolkozó vállalkozókat a 2+2 Matematika Iskola franchise.

Batári Györgyi egy bő féléves tárgyalás- és egyeztetéssorozatot követően 2015 októberében vált a 2+2 Matematika Iskola franchise magyarországi mester franchise partnerévé, amivel hazánkban is megkezdődhetett a 3-19 éves gyermekek, fiatalok – a hálózat egyedi módszere alapján történő – matematikára oktatása. „Budaörsön nyitottunk meg elsőként. Még a tanárok kiválasztása javában zajlott, mikor már több szülő is megkeresett, hogy ők szeretnének mielőbb jönni. Azóta is folyamatos az érdeklődés, jönnek új gyerekek” – avatott be egy interjúban a magyarországi mester partner. A 2+2 indulása pedig nemcsak a gyerekek és szüleik figyelmét keltették fel, de a hazai vállalkozókét is – a budaörsi iskola megnyitása óta további két partnerrel bővült a magyarországi hálózat, májusban a pécsi partner iskolája indult útjára, valamint hamarosan Dunakeszin és Budapest belvárosában is megkezdődhet a tanítás.

Matematika különóra Fotó 2plus2 Matematika Iskola

A 2plus2 Matematika Iskola franchise lehetőség országszerte elérhető, aminek keretében egy saját iskola vagy akár egy iskolahálózat kialakítására is van lehetőség a csatlakozó partnerek számára.

A 2+2 Matematika Iskola franchise ajánlatának vonzósága elsősorban az alacsony kockázatban rejlik, és talán ez teszi olyan népszerűvé a vállalkozó franchise partnerek körében. Az alacsony kockázat egyik eleme a koncepció beruházás igénye: egy iskola már 500 ezer forintos befektetéssel elindítható, amiből az egyszeri csatlakozási díj 150 eurót tesz ki. A franchise együttműködéshez kapcsolódó további költség a havi franchise díj, amely – a tanév időszakától függően – havi 5-100 euró.

Alapvetően ez a rendszer egy ún. soft-franchise; nincsenek szigorú tárgyi és egyéb feltételek. Elég rugalmas kondíciókat fogalmaz meg a lengyel franchise gazda: tárgyi feltétel például a min. 20 négyzetméteres terem, de nem ragaszkodunk ahhoz, hogy ez egy drága belvárosi bérelt üzlet legyen. Közösségi/művelődési házakban, iskolákban, saját ingatlanban is lehet gondolkodni. Ezeknek a bérleti díja nagyon kedvező. Ez főként az indulásnál előnyös, és később már egy állandó üzlethelyiséget is fenn lehet tartani” – világított rá Batári Györgyi a franchise együttműködés rugalmasságára.

A 2+2 Matematika Iskola hálózat egy másik előnye a kiterjedt támogatási rendszer, amire már az indulás előtt is számíthatnak a partnerek, például az üzleti terv megírásában, a magyar piacra szabott marketingstratégia meghatározásában, valamint a vállalkozás beindításához, menedzseléséhez szükséges alapvető tudnivalókban. Emellett a hálózat minden partnerének biztosítanak többek közt technikai és módszertani segítséget, nagyfokú támogatást az iskola beindításához, rendszeres online tréningeket, meglévő módszertani és technikai segítséget az iskola vezetése során bármikor. „Igény esetén támogatást adunk a reklámkampányok szervezéséhez, hirdetésekhez és a márkaépítéséhez is. A partnerek a kész hirdetési anyagokat, az internetes eszközöket, a céges dokumentumokat és az oktatási anyagokat szintén megkapják” – mondta el a hazai mester partner.

Még talán sose volt ilyen népszerű a matek

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank