2012.06.01.

Megtartották az MFSZ tisztújító közgyűlését

A Magyar Franchise Szövetség május 30-án megrendezett tisztújító közgyűlésén bemutatkoztak az új tagok is.

A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúan szavazta meg a tagság. A szövetség elnöki posztján nem történt változás, a közgyűlés bizalmat szavazott újabb három évre Murányi Lászlónak, a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatójának és a korábbi elnök, majd 2009-től alelnök Lavotha Ildikónak, a High-Care Kft. ügyvezető igazgatójának. A 2009-ben alelnöknek választott Vidács Gyulát, a Fornetti Kft. kereskedelmi igazgatóját Kiss László, a DIEGO Kft. franchise igazgatója váltotta. A rendezvényen előadást tartott Bartha Attila, a Magyar Tudományos Akadémia kutatója "A magyar gazdaság helyzete, lehetséges kiutak a válságból" címmel.

Murányi László

Murányi László elnöki beszéde (Fotó: Kolbe Gábor)

A jubileumukat ünneplő tagok, valamint a juniorból rendes taggá váló franchise hálózatok elismerését a főtitkár asszony, dr Mandel Katalin adta át. 2012-ben huszadik jubileumát ünnepelheti az Alois Dallamyr, a DIEGO és a High-Care Cosmetics is. A Fornetti és a Pékpont látványpékségek tizenöt, az Oázis kertészet pedig 25 éves lett. Emellett, rendes taggá válásuk alkalmából elismerést kaptak a Belfrit étteremhálózat, valamint a Party Point szaküzletek képviselői.
A rendezvényen szó esett a Magyar Franchise Szövetség szakmai előmeneteleiről, fontosabb eseményeiről, valamint lobbi-tevékenységéről is.

A Szövetség újonnan belépő tagjai az ÁKIR Tanácsadó, a Belfrit gyorsétterem, a Csak Hajvágás hajvágószalon, a DOLLHOUSE Poledance Stúdió, az EZ WASH kézi autómosó, az Open House ingatlaniroda, a TIMEOUT Jeans, Twist & Chips franchise hálózat, valamint a Franchising.hu üzleti franchise portál is.

Forrás: Magyar Franchise Szövetség

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank