A pizza, ami híressé tette a brooklyni hidat

A Grimaldi’s Pizzériák kiváló helyszínként szolgálnak különleges rendezvényekhez, üzleti találkozókhoz, családi vacsorákhoz vagy baráti összejövetelekhez is.
Kedd
2016.05.17.
Magyarország iránt érdeklődik Amerika legtöbbet kitüntetett pizzérialánca, a Grimaldi’s. Mester franchise partnert keresnek.
 

Patsy Grimaldi, a Grimaldi’s Pizzéria alapítója 10 évesen tanulta ki a pizzakészítés művészetét nagybátya, Patsy Lancieri éttermében, a new-yorki Patsy’s Pizzériában. Grimaldi eredetileg Manhattanben tervezte útjára indítani saját pizzériáját, azonban szentül hitt benne, hogy a legjobb pizzákat csak széntüzelésű kemencékben lehet elkészíteni, ezek viszont illegálisak voltak a ’40-es években, ezért végül Brooklynban nyitotta meg az első Grimaldi’s Pizzériát. A saját tervezésű kemence azóta is a koncepció egyik alappillére, ahogy a new-yorki víz, a százéves hagyományokra építő receptúra és az urbánus, de mégis családközpontú belsőtér is. Jelenleg közel félszáz Grimaldi’s pizzéria működik sikeresen az Egyesült Államokban, így most már a nemzetközi expanzió, ennek keretében pedig Közép Kelet Európa és Magyarország felé fordítja tekintetét a vállalat.

A 250-300 négyzetméteren elterülő Grimaldi’s éttermek menüjének gerincét az egységesen elkészített igazi olasz pizzák és calzonék adják, melyeket előételek, saláták, helyben készített desszertek, valamint az óriási italkínálat (koktélok, prémium kategóriás sörök, díjnyertes borok) egészítenek ki. Az ételek minőségének rendszerszintű fenntartását a kemence és receptúra mellett a minőségi alapanyagokkal és friss feltétekkel biztosítja a hálózat. Érdekesség, hogy a Grimaldi’s filozófia úgy tartja, az igazi New York stílusú pizza titka a vízben rejlik. Ezért a vállalat duplikálta, laboratóriumi körülmények között re-kreálta a new-yorki vizet, így biztosítva pontosan ugyanazt a tésztaízt minden egyes pizzériában szerte a világon.

A Grimaldi’s franchise központ elhivatott csapata végig ott áll a franchise partnerek mellett, az első lépésektől az együttműködés befejeztéig. A hálózat átfogó képzést biztosít a partner, menedzsmentje és konyhai alkalmazottai számára egyik amerikai helyszínén, segít az éttermi design tervezésében, kialakításában, biztosítja az egyedi eszközöket, berendezéseket, támogatást nyújt a marketing- és értékesítési stratégia kialakításában, valamint nem utolsó sorban a folyamatos fejlődésben is.

Minden, a Grimaldi’s hálózatához csatlakozó franchise partner multi-unit átvevő, azaz a pizzérialánc tagjaként több étterem megnyitását és üzemeltetését is vállalni kell. A franchise partnerek kizárólagossággal rendelkeznek működési területükön belül – ideális esetben az egész országban. Így Magyarországon is olyan partnert keres a vállalat, aki több egység megnyitására és akár országos hálózatfejlesztésre is képes. Éppen ezért elvárás a jövőbeli partnerrel szemben a magyarországi piac ismerete, kapcsolódó tapasztalat, valamint 1,5-3 millió dolláros tőke rendelkezésre állása.

Egy olyan stratégiát alakítottunk ki, amivel hálózatunk még inkább a legelismertebb pizzérialánccá válhat az Egyesült Államokban és egyúttal az egész világon. Már bizonyított éttermi koncepciónkat bárhol meg lehet ismételni, és kiváló minőségű alapanyagainkkal, különleges választékunkkal, városi, mégis családias témájú étteremdesignunkkal és rugalmas hozzáállásunkkal az új piacokhoz, hisszük, hogy a Grimaldi’s Pizzéria egyedülálló növekedési lehetőséggel rendelkezik” – nyilatkozta az arizonai székhelyű hálózat.

További információ és részletek a franchise katalógusban.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.