2016.05.13.

Tovább hódít a Bubbles

Az újabb franchise partnerrel Kelet-Magyarországon erősített a non-stop, önkiszolgáló mosodahálózat.

Kevesebb, mint egy hónappal a negyed-századik üzletnyitást követően, egy újabb franchise partnerrel gyarapodott a Bubbles család, ezúttal az ország keleti régiójában. „A hét elején egy újabb franchise partnerrel írtunk alá megállapodást. Az ő franchise üzlete Debrecenben fog nyílni” – osztotta meg a magyar márka képviseletében Szirmai Attila, és hozzátette, „így összesen már két partnerünk van: egy Sopronban és egy Debrecenben.

Bubbles franchise üzlet megnyitó @Debrecen Fotó Bubbles

Az éjjel-nappal nyitva tartó Bubbles mosodák teljesen automatizáltak, a felhasználói élményről pedig olyan kiegészítő szolgáltatások gondoskodnak, mint az olvasósarok, a gyereksarok vagy az ingyenes wifi.

Az első önkiszolgáló Bubbles mosoda 2011-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy egy új formában honosítsa meg a közösségi mosás élményét Magyarországon. Az első évek tapasztalatain felbuzdulva a vállalat 2014 májusában kezdett bele egy országos hálózat kiépítésébe, amivel a következő években – franchise partnerek bevonásával – egy 100 egységből álló hálózat, és így az országos lefedettség megvalósítása a cél.

A Bubbles franchise rendszerével minden legalább 15-20 ezer lakosú településen van lehetőség egy saját Bubbles mosoda kialakítására. A hálózat elsősorban olyan franchise partnereket keres, akik motiváltak és képesek az üzleti sztenderdek alapján történő üzemeltetésre. Egy Bubbles üzlet megnyitása nagyjából 22 – 27 millió Ft beruházást igényel, ami függ az adott üzlethelyiség egyéni adottságaitól és tulajdonságaitól. A befektetés tartalmazza az üzlet teljes kialakítását, felszerelését és a franchise belépési díjat.

A Bubbles partnerek és üzleteik számára a franchise központ kezdeti és folyamatos támogatást is biztosít: képzéseket, egységes alapanyag beszerzést, modern üzemeltetési lehetőséget, standardizált folyamatokat és háttérszervizt, IT és biztonsági rendszert, országos marketing aktivitást, valamint folyamatos fejlesztéseket.

Tovább hódít a Bubbles

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank