2016.05.13.

Tovább hódít a Bubbles

Az újabb franchise partnerrel Kelet-Magyarországon erősített a non-stop, önkiszolgáló mosodahálózat.

Kevesebb, mint egy hónappal a negyed-századik üzletnyitást követően, egy újabb franchise partnerrel gyarapodott a Bubbles család, ezúttal az ország keleti régiójában. „A hét elején egy újabb franchise partnerrel írtunk alá megállapodást. Az ő franchise üzlete Debrecenben fog nyílni” – osztotta meg a magyar márka képviseletében Szirmai Attila, és hozzátette, „így összesen már két partnerünk van: egy Sopronban és egy Debrecenben.

Bubbles franchise üzlet megnyitó @Debrecen Fotó Bubbles

Az éjjel-nappal nyitva tartó Bubbles mosodák teljesen automatizáltak, a felhasználói élményről pedig olyan kiegészítő szolgáltatások gondoskodnak, mint az olvasósarok, a gyereksarok vagy az ingyenes wifi.

Az első önkiszolgáló Bubbles mosoda 2011-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy egy új formában honosítsa meg a közösségi mosás élményét Magyarországon. Az első évek tapasztalatain felbuzdulva a vállalat 2014 májusában kezdett bele egy országos hálózat kiépítésébe, amivel a következő években – franchise partnerek bevonásával – egy 100 egységből álló hálózat, és így az országos lefedettség megvalósítása a cél.

A Bubbles franchise rendszerével minden legalább 15-20 ezer lakosú településen van lehetőség egy saját Bubbles mosoda kialakítására. A hálózat elsősorban olyan franchise partnereket keres, akik motiváltak és képesek az üzleti sztenderdek alapján történő üzemeltetésre. Egy Bubbles üzlet megnyitása nagyjából 22 – 27 millió Ft beruházást igényel, ami függ az adott üzlethelyiség egyéni adottságaitól és tulajdonságaitól. A befektetés tartalmazza az üzlet teljes kialakítását, felszerelését és a franchise belépési díjat.

A Bubbles partnerek és üzleteik számára a franchise központ kezdeti és folyamatos támogatást is biztosít: képzéseket, egységes alapanyag beszerzést, modern üzemeltetési lehetőséget, standardizált folyamatokat és háttérszervizt, IT és biztonsági rendszert, országos marketing aktivitást, valamint folyamatos fejlesztéseket.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank