2016.04.28.

Bemutatkozási lehetőség a cseh piacon

Már csak 5 kiállítói stand maradt a novemberben megrendezésre kerülő prágai Franchising Fair 2016 franchise vásáron.

A csehországi Business Week Summit kiállítássorozat részeként rendezik meg november 15-én a Franchising Fair expót a cseh fővárosban. Az ország legnagyobb üzleti rendezvénye már a tavalyi évben is 1800 látogatót vonzott egyetlen nap leforgása alatt, így – mivel a szervezők a tavalyinál is nagyobb érdeklődésre számítanak – a franchise vásár és expó kiváló lehetőség a cseh piacon terjeszkedni vagy bemutatkozni vágyó magyar franchise hálózatok számára is. Mi sem jelzi jobban az érdeklődés szintjét franchise átadói oldalról, minthogy már most – több mint félévvel a rendezvény előtt – mindössze 5 szabad kiállítói stand maradt.

Slovansky Dum Prague Fotó Franchising.cz

A nagy presztízsű prágai helyszínen megrendezésre kerülő Franchising Fair 2016 az év legnagyobb franchise rendezvénye a Cseh Köztársaságban.

A franchise expót a szervezők 12 éves tapasztalata, a többezer franchise érdeklődő, az egész napos üzleti találkozók, valamint a kapcsolódó programok (oktatások, franchise-műhely és panelbeszélgetések), szakmai szolgáltatások (tanácsadás, érdekképviselet, egyéb szolgáltatások), az országos médiamegjelenés és 24 órás szakmai támogatás teszik a kiállítók és látogatók számára egyaránt hasznos és gyümölcsöző eseménnyé.

Azon magyarországi franchise hálózatok számára, melyek expanziós tervei közt szerepel a cseh piac meghódítása, és szeretnének a franchise vásáron kiállítóként megjelenni, a szervezők már 4 m2 alapterülettől kínálnak stand-bérlési lehetőséget. Ennek az egész napos díja 25 ezer cseh korona (kb. 285 ezer forint), mely tartalmazza az igény szerint dekorálható és alakítható oldalfalakat, világítást, áramellátást, WiFi-t, székeket, asztalt, bútorokat. Ez az alapcsomag pedig bővíthető olyan további szolgáltatásokkal, mint a szórólapkiosztás, a stand egyedi vizualizációja, reklámlehetőség a kapcsolódó médiumokban vagy franchise prezentációs lehetőség.

A franchise vásár és a kiálltó franchise hálózatok megfelelő promóciójáról Csehország egyetlen franchise magazinja, az ország legnépszerűbb franchise portálja, a Franchising.cz és szlovákiai társoldala, a Franchising.sk gondoskodnak – több más országos médium támogatása mellett.

További információ és kapcsolatfelvétel a rendezvény honlapján vagy közvetlenül szerkesztőségünknél.

Bemutatkozási lehetőség a cseh piacon

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank