2016.04.21.

A negyed-századik Bubbles

Magyarország első önkiszolgáló mosodalánca Kecskeméten adta át 25-ik üzletét. Az ország keleti régióit veszik célba.

A Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat 2011 óta van jelen a magyar piacon. Nemcsak az ötlet hazai, de a Bubbles International Zrt. is 100 százalékos magyar tulajdonban van. Az első évek tapasztalatain felbuzdulva a vállalat 2014 májusában kezdett bele egy hálózat kiépítésébe, első lépésben Budapesten, melyet 2015 novemberében követett az országos terjeszkedés az első fővároson kívüli (összességében a 18.) helyszín megnyitásával. A Bubbles-expanzió célja, hogy az elkövetkező három-négy évben elérjék a 70-100 egységgel rendelkező országos lefedettséget – efelé tett egy újabb lépést a hálózat a 25. magyarországi önkiszolgáló mosoda megnyitásával Kecskeméten.

Megyeri Gábor, Bubbles ötletgazda és alapító Fotó Bubbles: Megyeri Gábor alapító

A Bubbles idén elsősorban a megyeszékhelyeken és a nagyobb városokban való megjelenést tűzte ki célul, de lehetőséget lát a minimum 10-15 ezer lélekszámú településekben is. A tervek szerint 20-25 franchise partner bevonásával legalább 50 mosodai egységet nyitnának országszerte.

Országos terjeszkedésének jelenlegi szakaszában, a Bubbles most az ország keleti régióit veszi célba, melynek kiemelt városa Kecskemét. „A kecskeméti az első kelet-magyarországi mosodánk, ez nagy mérföldkő a számunkra. Kiemelt vidéki helyszíneken is folytatjuk az országos hálózatépítést - nem titok, hogy most már franchise partnerek bevonásával. Az sem biztos, hogy a terjeszkedés a határon megáll” – mondta el sajtótájékoztatón Megyeri Gábor, a Bubbles ötletgazdája és vezérigazgatója.

A Bubbles önkiszolgáló mosodái – professzionális gépeikkel – Magyarországon egyedülálló módon kínálják szolgáltatásaikat. A személyzet nélküli üzletek non-stop nyitva tartással várják a vendégeket, ahol szükség esetén a segítséget és az időszaki ellenőrzést távmenedzseléssel oldják meg az üzemeltetők.

Az üzletek teljesen automatizáltak, így a gépek programjainak vezérlése, a mosó- és egyéb adalékok adagolása és a fizetés is. „Az volt a célunk, hogy olyanok is tudják használni a mosógépeket, akik az életben még soha nem mostak. Ezen kívül az is alapvető fontosságú, hogy a mosás a Bubbles mosodákban más szerepet kap, és lehetőség nyílik arra, hogy kikapcsolódásként, pihenéssel tudjuk eltölteni azt a pár órát, amíg a ruhákat tisztára mossuk” – avatott be Megyeri Gábor. A vendégélményről olyan kiegészítő szolgáltatások is gondoskodnak, mint az olvasósarok, a gyereksarok vagy az ingyenes wifi.

A Bubbles elsősorban olyan vállalkozókat keres a mosodatulajdonos és -üzemeltető franchise partnerek személyében, akik elhivatottak az üzleti koncepció iránt, valamint képesek az üzleti és hálózati sztenderdeknek megfelelő működésre. Egy Bubbles mosoda megnyitása nagyjából 22–27 millió forintos beruházást igényel, amely tartalmazza az üzlet teljes kialakítását, felszerelését és a franchise belépési díjat.

A Bubbles franchise központ pedig kezdeti és folyamatos támogatást – képzéseket, egységes alapanyag beszerzést, modern üzemeltetési lehetőséget, standardizált folyamatokat és háttérszervizt, IT és biztonsági rendszert, országos marketing aktivitást, valamint folyamatos fejlesztéseket – is biztosít a hálózat tagjai számára.

A negyed-századik Bubbles

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank