Tea-üzlet 35 éves hagyománnyal

Ha expanzióról van szó, akkor franchise – vallja a hálózatfejlesztést helyi franchise partnerekre alapozó Demmers Teaház hálózat. A saját márkás teákat, valamint a hálózat egyéb termékeit - a saját és franchise márkaüzletek mellett - nagykereskedelmi és vendéglátóipari partnerek is forgalmazzák.
Hétfő
2016.04.11.
Ausztriában, Magyarországon és Kelet-Európában terjeszkedne tovább franchise partnerek bevonásával a Demmers Teahouse.
 

Az első Demmers Teahouse teázót a brit származású Andrew Demmer nyitotta meg 1981-ben, Bécsben. Ma, 35 évvel az alapítást követően, a vállalat nemcsak Ausztriában rendelkezik több mint egy tucat franchise üzlettel, de franchise partnerek révén, összesen közel 20 helyszínen van jelen Magyarországon (5 teaház), Finnországban, Lengyelországban, Romániában és Japánban is. Most elsősorban ezeken a meglévő piacokon jöhetnek további üzletnyitások.

A vállalat alapítója, Andrew Demmer a közelmúltban nyilatkozta az osztrák WirtschaftsBlatt üzleti napilapnak, hogy a cég jelenlegi tervei között 2-3 új franchise partner szerepel Nyugat-Ausztriában, valamint új helyszínek Magyarországon és a kelet-európai régióban, ezen belül Csehországban, Lengyelországban és Romániában. Ennek megfelelően várják hazánkban a franchise érdeklődőket (elsősorban a vidéki nagyvárosokból), és folyamatosan zajlanak a tárgyalások a partner-jelöltekkel.

A Demmers Teaház elsősorban a teák szerelmeseit keresi a franchise partnerek személyében, akik siker-orientáltak, illetve megfelelően tudják képviselni vállalkozásuk, valamint a márka üzleti és szakmai oldalát egyaránt. A partnerekkel szemben további elvárás, hogy aktívan részt vegyenek az üzlet napi menedzsmentjében és az értékesítési folyamatokban.

A franchise központ pedig – a támogatási rendszer keretében – segít franchise partnereinek többek közt a megfelelő helyszín kiválasztásában, az üzlettervezésben és -kialakításban, a pénzügyi tervezésben (befektetés, megtérülés, stb.), valamint betanítást, oktatást, marketingtámogatást és széles (több mint 300 fajta teából álló) termékkínálatot is biztosít. A Demmers teaházak átlagos alapterülete 25-35 m2 (plusz 5 m2 raktár), az üzletek általában forgalmas sétálóutcákon és plázákban találhatók.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.