2016.04.08.

Olaszország, majd egész Európa

200 autószervizből álló hálózat kiépítéséről egyezett meg Olaszországban a Kwik Fit. Továbbra is keresik az expanziós lehetőséget, fókuszban Közép-Kelet Európa.

A Kwik Fit autószerviz-hálózat a közelmúltban találta meg legújabb mester franchise partnerét, így - a 10 évre szóló megállapodás értelmében - egy 200 autószerviz-központból álló hálózat kiépítése veszi kezdetét Olaszországban. Az üzletnyitásokért a következő évtizedben felelős franchise partner, a CDG-ONE vállalat Olaszország piacvezető autógumi disztribútora. „Ez az együttműködés jelentős lépés a Kwik Fit fejlesztésében. Hisszük, hogy az olasz piac nagyszerű lehetőségeket rejt márkánk számára. Magabiztosak vagyunk abban is, hogy a CDG-ONE képes az országos Kwik Fit hálózat kiépítésére Olaszországban, elérhetővé téve ezzel azokat a gyors, hatékony és versenyképes szolgáltatásokat, melyeket a sofőrök Nagy-Britanniában, Hollandiában és Magyarországon már jól ismernek” – mondta el sajtónyilatkozatban Kenji Murai, a Kwik Fit ügyvezető-igazgatója.

Kwik Fit Olaszország Fotó Kwik Fit

A Kwik Fit franchise előnye, hogy bármelyik műhelyből azonnal látható, hogy milyen javítási munkák történtek az adott gépjárművön – ezekre pedig nemcsak országos, hanem európai garanciát is vállalnak a szervizek.

A Kwik Fit Fit több mint 200 szervizközpontot üzemeltet Nagy-Britanniaban, Hollandiában. A nemzetközi expanzió fő csapásiránya a franchise, és ahogy a vállalat elmondta, folyamatosan elemzik a franchise hálózatbővítés további lehetőségeit Európában, különös tekintettel Közép- és Kelet-Európára. A csoport számára a régió stratégiai központja pedig Magyarország.

A magyarországi Kwik Fit hálózat alapító cége, az Autonet-Hungary Kft. saját szervizei mellett franchise szervizekkel együtt működik. A vállalat honlapján elérhető információk szerint, Magyarországon jelenleg összesen 9 szerviz üzemel, ebből 5 Budapesten, 4 pedig vidéken. A Kwik Fit franchise hálózatában a szervizek, műhelyek elkötelezettek az ügyfelek azonos szintű kiszolgálása mellett, attól függetlenül, hogy az adott szerviz az ország vagy a kontinens mely részén üzemel. A hálózat Magyarországon rendelkezik országszerte elérhető franchise ajánlattal, a Kwik Fit franchise által megkövetelt magas standard következtében elsősorban olyan partnerek számára, akiknek „a minőségi színvonal központi szerepet játszik az üzleti stratégiában.”

A Kwik Fit franchise hálózata azért egyedülálló Magyarországon, mert nem csupán beszerzési kedvezményekre jogosító megállapodást kötnek partnereikkel, de biztosítanak szakmai tréningeket, központi marketing tevékenységet folytatnak, a legújabb technológiájú berendezéseket használják, és egységes arculattal rendelkeznek. A Kwik Fit franchise előnye továbbá, hogy bármelyik műhelyből azonnal látható, hogy milyen javítási munkák történtek az adott gépjárművön – ezekre pedig nemcsak országos, hanem európai garanciát is vállalnak a szervizek.

Olaszország, majd egész Európa

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank