Újabb mérföldkőhöz ért a Subway Európában

Az első európai Subway 1992-ben nyílt meg Írországban. A szendvicses étteremlánc – az öreg kontinensen belül – az Egyesült Királyságban a legkeresettebb, itt csaknem 2150 helyszínen van jelen, és csak a tavalyi évben 300 új egységgel bővült.
Szerda
06.04.2016
A legújabb étteremnyitással már ötezer helyszínen érhető el a szendvicses gyorsétteremlánc az öreg kontinensen.
 

Amikor a Subway franchise 1965-ben útjára indult az Egyesült Államokban, az akkor 17 éves Fred DeLuca alapító valószínűleg még nem sejtette, hogy 50 évvel később 44700 helyszínen lesz jelen a márka a világ 110 országban vagy, hogy megnyitja 5000. éttermét Európában. Pedig március végén pontosan ez utóbbi történt, az európai mérföldkő a skóciai Livingstonban jött el a hálózat számára.

Fantasztikus eredmény ez, és remekül mutatja azt az erős vállalkozói szemléletet, mellyel franchise partnereink rendelkeznek, akik kemény munkával remek termékeket és ügyfélszolgálatot biztósítanak vásárlóinknak szerte a világon” – kommentált a megnyitó után Justin Goes, a Subway regionális igazgatója. A szendvicses gyorsétteremlánc jelenleg több mint 30 európai piacon rendelkezik éttermekkel, és csak az Egyesült Királyságban 300 új egységgel bővült a tavalyi évben.

Az 5000. európai egységet kialakító és üzemeltető Haj Atwal franchise partnernek ez már a 16. Subway étterme az irányítása alatt. Az, hogy egy franchise partner több egységgel is rendelkezik, korántsem ritka a szendvicses márka esetében, például a Subway hálózatához világszerte csatlakozott, nagyjából 21 ezer franchise partner több mint fele üzemeltet legalább két éttermet. Sőt, a franchise hálózat tájékoztatása szerint, ma már az újonnan értékesített franchise licencek több mint 70 százalékát meglévő franchise partnerek vásárolják meg.

Magyarországon a márka fejlesztése az első étterem sikeres bemutatkozásának köszönhetően 2005-ben kezdődhetett meg, elsősorban a fővárosra, valamint a vidéki nagyvárosokra koncentrálva. A Subway hazánkban kizárólag franchise átvevőkre támaszkodva fejleszti hálózatát, így folyamatosan keres új partnereket.

Egy jól ismert márka és rentábilis vállalkozás mellett a hálózathoz csatlakozó vállalkozók olyan további szolgáltatásokat és támogatást kapnak befektetésükért cserébe, mint a segítség a megfelelő helyszín kiválasztásban, tárgyalások az üzlethelyiség tulajdonosával, étterem-design és kialakítás, intenzív tréningek a franchise partner és alkalmazottai számára, minőségi beszállítók, működésjavító tanácsadás és egyéb egyéni, hatékonyságnövelő támogatások.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013