Befektetőkkel a magyar piacra

32 százalékkal nőtt 2015-ben a Fruitisimo csoportszintű árbevétele a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. A hálózat legjobban teljesítő egysége 48 százalékkal tudta növelni forgalmát.
Kedd
2016.03.29.
A Fruitisimo április elsején nyitja meg első magyarországi üzletét, amely a régiós terjeszkedés zászlóshajója lehet.
 

Nem bolondok napi tréfa, április elsején nyitja meg első magyarországi üzletét a frissen facsart gyümölcslevelekre és -koktélokra szakosodott Fruitisimo hálózat. Jan Hummel és Thomas Lichtenberg cseh üzletemberek mögé 13 év után álltak be pénzügyi befektetők, ami nemcsak a mostani nyitást teszi lehetővé a budapesti Alleeban, de egy intenzív növekedés is követheti a régió országaiban. „A hozzánk csatlakozott befektetők, olyan tapasztalt üzletemberek, akik elsősorban a terjeszkedést támogatják. Ők a mindennapi működésben nem vesznek részt, tapasztalatukkal és tudásukkal a pénzügyi fejlesztéseket és a bankokkal való tárgyalásokat segítik” – mondta el a Franchising.cz kérdésére Jan Hummel társalapító.

Hazai piacán, Csehországban a Fruitisimo márkanév alatt már 40 bár kínálja (16 helyszínen franchise partnerek irányítása alatt) frissen csavart gyümölcslevek, turmixok, gyümölcssaláták, kávék és kézműves fagylaltok széles választékát. A vállalat már sikeresen megvetette a lábát Szlovákiában – a külföldi Fruitisimok sorában, a szlovákiai 4 egységhez csatlakozik április elsején a budapesti Fruitisimo. A további magyarországi hálózatfejlesztés azonban nem az egyetlen célja a cseh vállalat expanziójának.

A Fruitisimo cégcsoport a tavalyi évben egy új koncepció, a HOME OFFICE Bistro & Coffe elindításával is hallatott magáról, ami szintén franchise rendszerben bővül, és ami már négy helyszínen érhető el Prágában. 2016-ban a vállalat tervei között a magyarországi fejlesztések, 14 új Fruitisimo és 10 új HOME OFFICE bisztró-kávézó megnyitása szerepel. „Úgy gondoljuk, hogy évente egy új külföldi piacot is képesek leszünk meghódítani” – tette hozzá a Jan Hummel. 


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.