Nagy áttörés jöhet az idén

A kidolgozott know-how-nak és saját oktatóképzésnek köszönhetően nincs szükség kapcsolódó szakmai tapasztalatra a franchise partnerré váláshoz. A franchise központ olyan további támogatást is nyújt partnereinek, mint a jól felépített üzleti koncepció, levédett márkanév, segítség a megfelelő helyszín kiválasztásában, központi honlap és adminisztratív tevékenység, marketingtámogatás, szakmai továbbképzés és területi védettség.
Szerda
2016.02.17.
Akár meg is duplázhatja franchise rendszerben üzemeltetett babauszodái számát 2016-ban a Stilianos. Hosszútávon az országos lefedettség a cél.
 

A Stilianos babauszoda hálózat Magyarországon és a világon is egyedülálló, ideális úszási feltételeket biztosít kisgyermekeknek. A hálózat koncepcióját a higiéniára, klórmentes vízre és azokra a magas szintű babaúszás foglalkozásokra építette, melyek során a hangsúly a kisgyermekek vízben történő játékos fejlesztésén van. A koncepció innovativitása előtt nemrég a Nemzetközi Franchise Szövetség emelt kalapot a márka a világ Top20 Legígéretesebb Franchise közé választásával, idén pedig minden bizonnyal további elismerések és dinamikus növekedés elé néz a hálózat.

A Stilianos 2013-ban döntött egy franchise rendszer kiépítése, valamint a koncepció szélesebb közönség számára is elérhetővé tétele mellett. „Uszodánk sikeres működése inspirált a franchise rendszer megalapításában és az, hogy több ilyen helyet tudjunk a gyermekeknek teremteni. Erre egyedül nem lennénk képesek, de a know-how átadásával és saját oktatóképzésünkkel minden eddigi tudásunkat megosztjuk partnereinkkel, akik ezáltal korábbi hasonló tapasztalat nélkül vághatnak bele egy babauszoda üzemeltetésébe” – foglalta össze Varga Vivien franchise rendszergazda.

A Stilianos népszerűségének növekedését mi sem mutatja jobban, mint hogy a hálózat immáron második franchise partnere február 9-én megnyitotta a harmadik Stilianos franchise babauszodát Szigetszentmiklóson. A franchise központ tervei pedig a további növekedésről szólnak. „Rövid távú terveink között szerepel további uszodák létesítése Budapesten és a környező településeken, illetve szeretnénk még egyedibbé és részletesebbé tenni az oktatási rendszerünket. Hosszú távon pedig azt szeretnénk elérni, hogy az egész országban minden nagyobb városban nyithassunk egy Stilianos babauszodát” – avatott be Varga Vivien. Az ügyvezetőigazgató hozzátette, várhatóan még az idén megnyílik a 15. kerületi, az ecseri és, ha minden jól megy a 11. kerületi uszoda is.

Az idei év tehát nagy áttörésnek ígérkezik.